sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Korukoplan haaste: koru puusta

Pahoittelen ensimmäiseksi näin myöhään mennyttä haasteen julkaisua. Kuten ehkä jo huomasittekin peräti kahdesta aiemmasta viestistä, pientä nettiongelmaa on ollut. Mökiltäpaluun jälkeen netti ei ottanut toimiakseen ja kännykkäkään ei suostunut yhteyksiin. Selvisi, että ainakin toisella operaattorilla oli tukiasema kaputt.

Korukoplan kesähaaste Koru puusta on minun käsissäni jälleen kerran aika väljästi tulkittu. Korussa on käytetty puuta: keskellä oleva iso tummanruskea nappi on puuta. Vanha nappi.

Suunnitelmat oli suuret tämän haasteen varalle, mutta jotenkin kaikki oheisprojektit veivätkin enemmän aikaa kuin suunniteltua oli ja päräytimme vielä viikonlopuksi mökille (koruilutarvikkeet kassissa, suloisessa sekamelskassa). Siellä kuitenkin helteessä hikoillen sain aikaiseksi jotain.

Melko "köykäinen" elikkä vähähelminen koru, kookospähkinänkuorinappeja, pronssiketjua & hattuja + lukko ja pari tummanvihreää säröhelmeä.

Kellon lisäsin viime hetkellä muistuttamaan - ikävä kyllä - siitä, että loma loppuu ennen pitkää ja ne työt taas alkavat, klo 8. Hauskana kuriositeettina kello osoittaa toisella puolella neljää. Että kahdeksasta neljään on taas tiedossa.

Ja kaikille muille haasteeseen osallistuneille tiedoksi, että kävin katsomassa ja kommentoimassa kyllä teidän ihania tuotoksianne mutta kivasti pätkäisi netti niin, ettei ilmeisesti yksikään kommentti tallentunut :( Teen uusintakierroksen, jahka täällä palataan 2000-luvulle.
9 kommenttia:

 1. Napit on ihania, puunapit ihanimpia! Jotenkin niin mun sielun värit, tuo oliivinvihreä on namua!

  VastaaPoista
 2. Kivan simppeli koru! Kauniit värit ja myös tuo kello on hauska yksityiskohta :-)

  VastaaPoista
 3. Voi kun sievä, suorastaan suloinen. Tätä minäkin voisin pitää. Ja väritys on niin mun lempparia, jottei peräti sieluni värejä myös. :)

  VastaaPoista
 4. Puunappi on minunkin työssäni, vaikkakin sivuosassa. Sun koru huokuu jotenkin vanhaa aikaa...antiikkia... hieno<3

  VastaaPoista
 5. kaunis :) ja ihanat värit :) ja kyllä, napit on vaan niin suloisia, että niitä pitäis itsekin enemmän väkerrellä koruja, haalittuina siihen tarkoitukseen nimittäin on aika mojova kasa :D

  VastaaPoista
 6. Harmillisia tuollaiset nettiyhteydet :/ korusta tuli kuitenkin nätti ja varmasti päätyy käyttöön :)

  VastaaPoista
 7. Napit on ihania, tykkään itsekin niitä sinne tänne laitella kun sopiva kohta löytyy :) Hieno koru!

  VastaaPoista
 8. Lämmin (ainakin +28C...) kiitos kivoista kommenteistanne! Netti on edelleen varsin rauhallinen, mutta tuleepa tehtyä muuta kuin istuttua netissä... Täällä on myös puhelinyhteydet pätkineet jopa niin, että paikallinen terveyskeskus siirtyi takaisin lankaliittymiin ;D

  VastaaPoista

Kuulen mielelläni kommentteja tekeleistäni. And same in plain English: Feel free to comment my creations.
Ujoille tarjoan myös spostivaihtoehdon sorsanpesanposti at gmail piste com ;)