sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Riipusprojekti

Tämä riipus on maannut korutarvikelaatikossa varmaankin vuoden päivät. Aina välillä olen sitä käsissäni käännellyt ja nähnyt mielessäni, millainen se voisi olla koruna. Sopivia osia ei vain ole tullut vuoden aikana vastaan. Ennen kuin nyt joulukuussa. Ihan täysin sopivia eivät nuokaan osat olleet, mutta riittävän lähellä. Mistä lähdettiin ja mikä oli lopputulos:



Riipuspohjana on jotain mitälie-metallia oleva antiikkipronssin värinen riipuspohja, topaasin tmv. kellertävä (kuvassa ei ihan täysin toistu värit oikein) värinen kissansilmäkapussi, jonka taustalle piti laittaa tuollainen kullanvärinen metallilätkä, kosken onnistunut löytämään riipukseen täysin sopivan kokoista kapussia. Kamee olisi varmaankin ollut toinen ratkaisu ja niitä olisi varmaankin löytynyt sopivan kokoisina, mutta halusin tuohon nimen omaan kissansilmäkapussin, koska ne heijastavat mielestäni jännästi valoa. Sitten tuolla on mattasävyisiä pronssisia/ruskeita siemenhelmiä sekä lasisia pointed back -strasseja. Eivät taida olla sentään swarovskeja.

6 kommenttia:

  1. Onpa kaunis koru! Mistä tuollaisia riipuspohjia saa? Olisi aivan omiaan nukkekotiin peilin tai taulun kehykseksi?

    VastaaPoista
  2. Upea lopputulos. Ihastuttava väriyhdistelmä.

    VastaaPoista
  3. Kiitos. Laura: en tiedä, mistä noita löytäisi peilinkehykseksi ihan tuollaisenaan, tuo tuli kun tilasin pronssisia korunosia sekoituksena Sayilasta joskus viime keväänä (www.sayila.com); Esteriinan (http://www.esteriina.com/webstore/messinkiosat-c-103.html?page=1&infoBox=2&sort=2a) sivuilla on jotain mutta vähän simppelimmän näköisiä.

    VastaaPoista

Kuulen mielelläni kommentteja tekeleistäni. And same in plain English: Feel free to comment my creations.
Ujoille tarjoan myös spostivaihtoehdon sorsanpesanposti at gmail piste com ;)