lauantai 31. tammikuuta 2015

Korukoplan haaste: Ketju

Hikeä meinasi pukata. Mags oli sen verran näppärän haasteen laittanut, että meinasin mennä solmuun. Kaulakoruja olen tehnyt hirveän paljon vähemmin viimeaikoina. Pengoin laatikoitani. Nyt on järjestetty helmiä värin mukaan ja kaivettu kaikki valkoiset ja kirkkaat esiin. Sitten pengoin ketjuja. Jostain olen joskus tilannut pronssinväristä ketjua ja kuvitellut sen olevan ohuempaa, mutta ketju on tolkuttoman paksua (9mmx7mm lenkit!) ja painavaa. Rannekoruiksi sitä joskus mietin, mutta ei ole tullut tehtyä. Sitten oli 12mm koruhäkkejä. Mitä hittoa niillä tekee?

Ja erittäin hankalan kokoisia valkoisia helmiä: 25mmx15mm suurin. Ja sitten iso avain, filigraaniperhonen kokoa 50x30mm.... 

Siitäpä sitten sain älynväläyksen: entä jos nämä kaikki omituisen kokoiset käyttökelvottomat osat saisi yhdistettyä yhteen? Lopputuloksena 49 cm pitkä kaulakoru. Ehkä hiukan raskaanpuoleinen, mutta ei kuitenkaan näytä kaulassa hirvittävän raskaalta. Perhonen asettuu solisluun kohdalle. 

8 kommenttia:

 1. Enpä olisi itse oivaltanut, miten hyvin valkoinen mätsää pronssin kanssa!
  Kaunista<3

  VastaaPoista
 2. Mainio keksintö yhdistää erilaiset samanlaisiksi tuolla kieputtelulla, tosi kiva ketjukoru <3

  VastaaPoista
 3. Oi, niin kaunis, ihanaa antiikkia huokuva koru :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis sadunomainen koru (perhosia, avaimia ja kadonneen maailman henkeä). Tykkään!

  VastaaPoista
 5. Saitpa sekalaisesta seurakunnasta tosiaan taiottua kauniin ja tasapainoisen kokonaisuuden. Mullakin tuli mieleen haltijattaren koru.

  VastaaPoista

Kuulen mielelläni kommentteja tekeleistäni. And same in plain English: Feel free to comment my creations.
Ujoille tarjoan myös spostivaihtoehdon sorsanpesanposti at gmail piste com ;)