tiistai 25. helmikuuta 2014

R.I.P Tiimari.

Ja mistähän sitä askartelutarvikkeita sitten seuraavaksi hankkii, kun Tiimaria ei enää ole? Viime metreillä kävin vielä säästämässä Tiimarissa, harmi vaan että viimeiselle viikolle kotikaupungissani (-90%) en enää ehtinyt, toiseksi viimeisellä säästin -70% ja ostelin kaikenlaista "tuikitarpeellista" kuten Tool Dip-ainetta (tekee suojaavan kumikalvon työkalujen kärkiin, ei tule rumia jälkiä metalliin...) ja Cernit lakkaa (nyt puuttuu enää ne polymeerisavet :D ) + korttipohjia, kyniä, kumeja ym. kaikenlaista sälää.

Tiimarissahan oli myös korutarvikepuoli. Kaupassa käydessäni kävin helmetkin yleensä läpi, mutta jotenkin ne eivät minua sytyttäneet, paitsi muutamat polymeerisavipallerot. Muutaman kerran löysin kivoja messinginvärisiä helmihattuja ja niitä hankin pussillisen. Sen sijaan skräppäysmateriaalit oli kivoja, tosin en skräppää enkä sen päälle ymmärrä, mutta niitäkin voi "väärinkäyttää" koruissa.

Tässä lopputulos: Tiimarin puisia (laserleikattuja) skräppäystaloja ja helmihattuja. Alimpana roikkuu keraaminen pandorahelmi, loput lasihelmiä ja metallihelmiä. Ja alimpana talokorvikset, jotka ei käytännössä paina mitään.5 kommenttia:

 1. Hauska setti:)
  Mä olen siirtynyt Sinelliin, on onneksi vielä lähellä.
  Hinnat tosin hiukkasen korkeammat!

  VastaaPoista
 2. Kivoja koruja, tykkään taloista.
  Kouvolan Veturin Sinelli ja Porvoon Paperipilvi, siinäpä lähimmät askarteluliikkeet haminalaisille. Suomalaisesta löytyy jotain. Mutta onhan meillä aina nettikaupat :)

  VastaaPoista
 3. Ei tässä kai muu auta kun tottua nettikauppoihin, mutta sitten jää kyllä heräteostokset tekemättä. Mutta ajatellen nyt vaikka joulukorttien tekoa tms. niin itse olen kyllä sellainen hetkessä eläjä, että en varta vasten lähde kotikaupunkia kauemmaksi ostelemaan askartelutarvikkeita, toisaalta, jos tekee muutenkin shoppailuretken niin kaikki sitten samalla. Nyt oisi askarteluliikkeelle tilausta... Kuka rohkea lähtisi yrittäjäksi?

  VastaaPoista
 4. Korun nykyisen omistajan "naapurissa" on Sinelli ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä onkin! Täytyykin tehdä tarvehankintoja ;)

   Poista

Kuulen mielelläni kommentteja tekeleistäni. And same in plain English: Feel free to comment my creations.
Ujoille tarjoan myös spostivaihtoehdon sorsanpesanposti at gmail piste com ;)