maanantai 1. huhtikuuta 2013

Kevään väri on... Punainen?!?

Joskus sitä pelottaa tai hämmästyttää itsensä. Näin on päässyt käymään allekirjoittaneelle. Jotenkin kavalankierosti on PUNAINEN hiipinyt korujeni väripaletille. Mistäs nyt oikein tuulee? Ei ainakaan lounaasta, sen verran koleaa on viimeaikoina ollut.

Niin vain on päässyt kuitenkin käymään, että koko talven koruttomuuden seurauksena olen nyt pääsiäisenä saanut aikaiseksi jopa kaksi korua, joissa molemmissa seikkailee PUNAINEN.

Tässä nyt hämmästelen. Työhuone on edelleen vaiheessa, ressiä pukkaa monella rintamalla. Ehkäpä siksi tarvitsen tarmokasta punaista?

Ensimmäisenä on aivan basic-koru, ikään kuin lämmittelyksi. Polymeeripalleroita suoraan Tiimarin alelaarista pilkkahintaan ja siemenhelmiä.

Toinen koru on ehkä "itämaishenkinen". Kiveä (en muista mikä kivi/tekokivi tämä oli, mutta ihan kiva) ja messinkikorupiikkejä & lenkkejä. Keskellä auki taivuteltu helmihattu... No piti katsoa, miltä se näyttää avonaisena ja se oli aika vänkä. Luonnonvalkoiset "kukka/risti/systeemit" on kaverilta Amerikasta. Joko nämä oli sieltä viime kevään messuilta tai sitten Firemountain Gemiltä, en muista kummasta. Ameriikan ihmeitä kumminkin. Kaverikseen saivat vähän Ameriikansävyjäkin: sinistä ja punaista. Ja jottei ihan mentäisi ulos mukavuusalueelta, turkoosia.

Käväisin Tallinnassa maaliskuussa ja hieman sekoilin Karnaluksin helmiosastolla. Tavaraa on paljon, mutta ehkä enemmän löytyy siemenhelmeilijöille materiaaleja. Beadalonin tarvikkeita pääsääntöisesti ja Guttermanin. Jotain kivoja juttuja löysin "omaan tyyliini". Vintage sormuspohjia (ostin pari kokeeksi, täytyy tehdä uusi reissu...), muutamaa sorttia helmihattuja, mutta ei hirveästi. Eikä esim. vintagelankaa ollut. Erilaisia beadalonin muita lankoja kylläkin, mutta ei niin, että olisin jaksanut sieltä asti kotiin kantaa. Tarjonta löytyy nettikaupasta: http://www.helmic.ee/pearl//sess/ . Mutta tietysti livenä on kivempi hypistellä....

Kaikkea muuta löysin jemmasta ja tallesta, paitsi lankaa. Joko multa on lanka loppu tai sitten se on jossain tallessa, mistä en osaa sitä tähän hätään etsiä. Työhuonetta odotellessa.

Viimeisenä tappikorviskokeilu. Karnaluksista ostin korvistappeja, tässä ensimmäinen rävellys. Punaista...


9 kommenttia:

 1. Punainen piristää. Kauniita koruja, varsinkin tuo alempi kaulakoru on hurjan upea!:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Johanna! Alimmainen koru syntyi aika "vaivattomasti" ja olen huomannut, että ne korut, joista tulee itselle mieluisia, syntyvät "vaivattomasti".

  VastaaPoista
 3. Upeita koruja. Pitänee nyt kun on vapaata, etsiä omatkin korunteko välineet naftaliinista. En oletehnyt koruja vuoteen!

  VastaaPoista
 4. Punainen on ihana ja iloinen väri:) Oikein voimaväri ja tulee hyvin esiin koruissasi. Tuo alempi koru on tedellinen aarre.

  VastaaPoista
 5. Heips, eksyin sitten facen johdattamana tännekin pitkästä aikaa. Sulla jatkuu korujutut, olet tainnut jäädä ihan koukkuun ;-) Kauniita ovat!

  Sain itsekin pykättyä vihdoin ja viimein tekele-blogin, tervetuloa kurkkaamaan jos kiinnostaa. Koruja ei valitettavasti ole vielä ainakaan eksynyt valikoimaan:

  http://leenanlumous.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Hei vaan & kiitokset kommenteistanne! Joo ei täällä oikeastaan mitään ole hetkeen tapahtunut ja saas nähdä milloin taas tapahtuu kun tämä arki imaisee pyörteisiinsä. Leena, kävin jo katsomassa! Upeita on työsi, olet selvästi löytänyt sen "oman äänesi".

  VastaaPoista
 7. Voi vehnä kun olet taitava, ihania korusia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 kiitos. Kangasnapeista voisi tulla veikeitä koruja.....

   Poista
  2. tai siis onhan niistä jo tullutkin, mutta funtsin sellaista, missä olisi enemmänkin nappeja/palluroita. Ne on ne sinun pampulat IHKUJA!

   Poista

Kuulen mielelläni kommentteja tekeleistäni. And same in plain English: Feel free to comment my creations.
Ujoille tarjoan myös spostivaihtoehdon sorsanpesanposti at gmail piste com ;)