perjantai 8. kesäkuuta 2012

Koruja kamujen kanssa

Työpaikalla tietävät pikku harrastuksestani. Itse olen tiedostanut helmiholismini jo hyvin pitkään. Työkamujen kanssa ollaan kaiken talvea puhuttu, että voitaisiin pitää helmiaskarteluilta, minä toisin materiaalit ja neuvoisin ja he saisivat tehdä. Nyt sitten onnistuttiin vihdoin ja viimein kokoontumaan, juuri ennen kesälomia. Viisi naista teki intensiivisesti koruja ja varsin hienoja saivat ensikertalaisina aikaan! Ja kello hurahti niin, että vasta puolenyön aikaan alettiin valmistautua kotiutumiseen!

Ihaninta oli, että ihmiset, jotka kokivat, etteivät ole mitään askartelijoita tai "taiteellisia", löysivät itsestään aivan uuden puolen. Ja saivat aikaan jotain ihan omin pikku kätösin ;)

Ja tietysti hyvässä seurassa aika kuluu leppoisasti ja maailma paranee siinä ohessa. Suunniteltiin jo seuraavia kokoontumisia, viime syksynä tehtiin aarrekarttoja, ensi syksynä ehkä keramiikkaa...

Tällaisia niistä syntyi (kuvat vähän epätarkkoja, koska puolenyön aikaan ei näköjään enää käsi ole ihan niin vakaa eikä valaistuskaan parhaasta päästä...)
9 kommenttia:

 1. Sieviä koruja! Tuollaiseen koruiltaan olis kiva osallistua. Pitäisköhän alkaa itse järjestämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi! Oli hurjan hauskaa! Kutsuisin sinut ilman muuta mukaan, mutta välimatka on pikkasen liian pitkä ;)

   Poista
 2. No jopas on hienoja! Ens kerralla mie olen mukana!
  sallah

  VastaaPoista
 3. Keikuin pitkään lähdenkö vai menenkö kävelemään ja lopulta valitsin toivottavasti terveellisemmän vaihtoehdon... toivottavasti pääsen seuraavaan mukaan..... tai sitten pitää ihan oma ilta ja kaivaa vanhat laatikot ajalta käpy ja miekka esille :).... eevushka

  VastaaPoista
 4. Hienoja koruja! :)
  Itsekin olisin kiinnostunut koruillasta, ihan vaan kokeilumielellä... en siis mitenkään ole aloittamassa uuden käsityölajin harrastamista :)(vaikka isompi asunto nyt onkin)
  Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sekaan vaan elikkäs tännenäin ;) Sillähän se ratkeaa - koskas vietetään?

   Ja kyllähän sulle vallan uusi harrastuskin mahtuu nyt ;D

   Poista

Kuulen mielelläni kommentteja tekeleistäni. And same in plain English: Feel free to comment my creations.
Ujoille tarjoan myös spostivaihtoehdon sorsanpesanposti at gmail piste com ;)