lauantai 17. maaliskuuta 2012

Korukoplan haaste!

Korukoplalla on menossa uusi mielenkiintoinen haaste: Kuvasta koruksi. Sekaan vaan!

Jotenkin tuntuu, että itsellä koruilu on jäänyt vähäisemmälle, viime syksy meni opiskellessa, nyt sitäkään ei ole ehtinyt tehdä, kun tuntuu, että tämä alkuvuosi on kohissut hurjaa vauhtia eteenpäin kuin keväinen puro.

Hiihtolomalla sain toimintakohtauksen ja tyhjensin pari huonetta ja aloin repiä seiniä... remppaa pukkaa. Onnistuin puolipakottamaan muutkin perheenjäsenet mukaan tähän projektiin(i). ;)

Sitten meillä odotellaan "vaavaa", mutta siitä lisää pääsiäisen jälkeen :) ...sitten ne tohinat vasta alkaakin!
4 kommenttia:

 1. Nyt vasta tajusin että enhän mä sun lukija olekaan, koska tietokone meni tilttiin kerran kun yritin... Mutta nyt sulla on 22 lukijaa ;) Ollut jo jonkun aikaa omalla mielellän <3

  VastaaPoista
 2. Jei! Tervetuloa! (ja muille kans!)
  <3

  VastaaPoista
 3. Tää voi olla tyhmä kommentti, mutta tuleeko se koru sitten tästä kyseisestä remontti kuvasta? Jos näin on niin sait mut koukutettua tähän haasteeseen (siis sivusta seuraajaks, mun nakkisormilla ei koruja punota :) ) Odotan innolla korua mikä on tehty siitä mistä seinä on kaadettu :)

  VastaaPoista
 4. Hellusky, ei tuu... Korukoplan sivuilla oli kolme kuvaa joista koru pitäisi tehdä, mutta tuo ei ollut huono idea... Seinäähän ei sinänsä kaadettu vaan revittiin ihania levyjä ja tapetteja alas... Ja sit toi kiva vihreä matto lähti. Mut katsotaan..

  VastaaPoista

Kuulen mielelläni kommentteja tekeleistäni. And same in plain English: Feel free to comment my creations.
Ujoille tarjoan myös spostivaihtoehdon sorsanpesanposti at gmail piste com ;)