maanantai 27. helmikuuta 2012

Liilaa

Hillohelmien hävitys tuntuu olevan useammallakin työn alla tammi-helmikuussa. Päätin, että nyt on päästävä omista hillohelmistä eroon ennen uutta satokautta. Ja sopivasti sattui tänne myös hiihtoloma joten ehtii ehkä jotain tehdäkin. Tässä pari liilansävyistä väkerrystä:
Käytin näissä hematiitin väristä lankaa, jota tuli joskus syksyllä hankittua, lanka on vaan vähän liian ohutta, että kieputukset piti tehdä kaksinkertaisina. Niissä on vielä vähän hiomista... Tumma lanka sopi mielestäni näihin lilan sävyihin kivasti.

8 kommenttia:

 1. Jännästi koottu ylin riipus!
  Ja rusettien ystävähän innostuu heti kun näkee rusetteja :)kaunista violettia!

  VastaaPoista
 2. Ihanan pirteitä värejä ja kompaan Vikkiä, ylin riipus on jännä ja erittäin onnistunut.

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis riipus tuossa ylemmässä, tykkään nauharatkaisustakin. En niin ymmärrä violetin päälle aina, mutta tuossa ylemmässä se on sopivan tummaa ja murrettua omaan makuuni.

  VastaaPoista
 4. :) Kiitokset kommenteistanne! Violetti on kyllä - keltaisen ja vihreän ohella - yksi lemppariväreistäni.

  Tuosta riipuksesta täytyy tehdä tunnustus. Se ei ole kovin suunniteltu. Kävi nimittäin niin, että tuo "nauharatkaisu" eli siemenhelmiä vallan koruvaijerissa oli alun perin tarkoitettu tuohon alempaan riipukseen, mutta siihen se oli aivan liian pliisu(-->siitä nuo pallerot vaijerissa, olivat vähän räväkämpiä.) Kun olin sen kuitenkin jo valmiiksi tehnyt, en viitsinyt sitä käydä purkamaan vaan päätin tehdä siitä oman korunsa ja sitten piti vain se riipus kehitellä. Ihan noin ruskeanpunaisia eivät sävyt kyllä ole luonnossa, enemmän violehtihtavia ;)

  ...ja tuo rusetti =D no, sattui olemaan juuri tuon mittainen ja -värinen pätkä organzanauhaa. Jämät kiertoon... =)

  VastaaPoista
 5. Mie en noista ruseteista niin perusta, mutta muuten ovat tosi kauniita ja just miun värisiä. Ihanaa violettia ja turkoosia!

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo ensimmäisen korun riipusosa...ja toisessa rusetti niin suloinen, kruunaa kokonaisuuden! :)

  VastaaPoista
 7. mua kans kiehtoo tuo ekan korun riipusratkaisu... ja tuo moninkertaisella langalla kieputus näyttää hyvältä. lila ei oo alkuunkaan mun väri, mutta korut ovat kauniit - joskin mun pitää todeta samoin kuin johanna, en perusta ruseteista ;)

  VastaaPoista
 8. :) onneksi sen rusetin saa siitä halutessaan irti, ei ole liimattu. Mutta nyt on kaikki tuon värinen materiaali yhdessä kasassa =D

  VastaaPoista

Kuulen mielelläni kommentteja tekeleistäni. And same in plain English: Feel free to comment my creations.
Ujoille tarjoan myös spostivaihtoehdon sorsanpesanposti at gmail piste com ;)