torstai 29. joulukuuta 2011

Romantillinen kaulakoru

Hämäränhyssyä joulua, sähkökatkoksia ja myrskyä. Siitä ei syntynyt mitään dramaattista korua vaan hempeän lempeän romantillinen kaulakoru. Hämmästytin itsenikin tällä! Tämän vaavin voisin vaikka myydä, jos joku sattuisi kiinnostumaan.

Lasihelmiä, kirkkaita ja aavistuksen vaaleaa liilaa/pinkkiä, riippuu valosta, vähän maitolasimaista. Sisätiloissa näyttää jopa siniharmaalta, vähän kuin päivänvalo tähän aikaan vuodesta. Ruusuja... Pronssinen avain ja kellotaulu (ei kyllä enää kävele...) ja maitolasisydän vielä hömpötyksen päälle. Kääritty ruskeaan kuparilankaan ja kuparista lukkokin.






perjantai 23. joulukuuta 2011

Leppoisaa joulua!

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille! Meillä rauhoitutaan pikkuhiljaa joulun viettoon!

Merry Christmas and a Happy New Year! This Duck's Nest is taking it easy & enjoying the holidays.


torstai 22. joulukuuta 2011

tip tap...

Hankin itselleni joululahjoja ja äskettäin kävi ilmi, että turhaan kannoin asiasta huonoa omatuntoa, toiset hassaa huomattavasti enemmän omiin harrastuksiinsa... Mutta näistä pitäisi jotain päästä väkertelemään:





Kellotauluja, avaimia, kenkiä, kasseja, pöksyjä ynnä muuta!
Saas nähdä, mitä näistä saa vielä kehiteltyä!


keskiviikko 7. joulukuuta 2011

(Hevi)metallia

Lupasin eräälle henkilölle jo kesällä tekeväni hänelle joskus jotain musta-hopea-jotain-jotain-jotain. Tuppaan lupaamaan kaikenlaista herkästi, onneksi lisämääreillä "joskus, sittenkun ehdin, jos muistan" jne. Väritoiveistakin muistin sitten mustan ja hopean.

Korukoplan siemenhelmihaasteeseen suunnittelin alun perin jotain helmistä tehtyjä helmiä, mutta en niitä sitten silloin ehtinyt tehdä. Muutenkin olen suunnitellut kokeilevani helmistä tehtyjä helmiä (beaded beads) pidemmän aikaa, mutta sitä aikaa ei ole jne. No. Nyt päätin sitten joulukuun pyhittää harrastuksille ja keskeneräisille projekteille.

Tämän seurauksena syntyi jotain hyvin vaikeasti valokuvattavaa: (Hevi)metalli kaulakoru, jossa on ketjua, metallihelmiä, mustia (mattahelmiäis)lasihelmiä ja muutama lasi- ja siemenhelmistä värkkäilty helmi. Yhden harjoituskappaleen jälkeen tuon helmistä tehdyn helmen värkkäily sujui aika sutjakkaasti ja valmista tuli alle puolessa tunnissa! Näyttää itseasiassa vaikeammalta kuin mitä onkaan.









tiistai 6. joulukuuta 2011

Savikavereita

Kävin tuossa kylillä ja törmäsin pariin jo unohtamaani savikaveriin. Ketturepolainen kelluu veneessä ja tuntuu, että lohikäärme olisi jäänyt kiinni jostain pahanteosta. Repolaisen kyydissä oli alun perin pari rasiallista vihreitä kuulia, joululahjuksena eräälle, joka erityisesti nauttii kyseisistä marmeladeista.










torstai 1. joulukuuta 2011

Pikkujoulut!

Pikkujoulukausi taitaa olla käynnissä vauhdikkaimmillaan, sen kunniaksi sain aikaiseksi korvikset! Näissä olisi ehkä voinut olla asteen verran enemmän bling blingiä, mutta jätin sen varmuuden vuoksi pois, ettei meno ihan liian villiksi yltyisi ;) (tosiasiassa en siis ehtinyt käydä väsäilemään alkuperäisen suunnitelman mukaan siemenhelmistä helmihattua...)

Helmiäslasihelmet ja hopeansävyisiä kilkkeitä.